EDISYON:

Gönül Dağı dizisinin Dilek'i Gülsüm Ali'den dikkat çeken Instagram yasağı yorumu: Hepimiz dinleneceğiz

16:538/08/2024, الخميس
G: 8/08/2024, الخميس
Diğer
Gülsüm Ali İlhan
Gülsüm Ali İlhan

Siyonistlerin sosyal medya maşası olmaya soyunan Instagram'a getirilen erişim engelini detoks fırsatı olarak değerlendiren oyuncu Gülsüm Ali İlhan "Hepimize detoks olur" dedi.

Sosyal medya platformu Instagram Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin şehit edilişiyle ilgili yapılan paylaşımları engellemişti.


2 Ağustos'tan beri Türkiye'de erişim engeli sebebiyle Instagram'a girilemiyor.


Ulaştırma Bakanlığı'ndan gelen açıklamayla Instagram yasağının "gerekli düzenlemeler" yapılana kadar kaldırılmayacağı bilgisi gelmişti.


Katolog suçlar nedeniyle erişim engeli getirilen Instagram ile ilgili sevilen dizi Gönül Dağı'daki Dilek karakteri ile hafızalara kazınan Gülsüm Ali İlhan'dan dikkat çeken bir yorum geldi.



"Hepimize detoks olur"


Instagram yasağı hakkındaki fikri sorulan Ali "Hepimize detoks olur." dedi.


Yurt dışından yeni döndüğünü dolayısıyla öyle bir sıkıntı yaşamadığını belirten Gülsüm Ali,
"Şimdi buradayım üç gündür ve açıkçası büyük sıkıntı yaşadığımı söyleyemem. Ben Instagram detoksu yapan bir insan olduğum için, daha önce haberlerim çıkmıştı mesela bu gerçek haberdi! Yani seviyorum uzaklaşmayı ve sakin kalmayı o yüzden dinlenmek güzel. Hepimiz dinleneceğiz"
dedi.



#Gülsüm Ali
#Instagram
#Gönül Dağı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.