EDISYON:

Babalara hatırlanmak yetiyor: Hediye olacaksa 'tesbih' olsun

00:0018/06/2022, Cumartesi
G: 18/06/2022, Cumartesi
Yeni Şafak
Arşiv.
Arşiv.

Araştırma şirketi Areda Survey, yarın kutlanacak Babalar Günü için araştırdı: Bin 100 babaya kendisine alınmasını en çok istediği hediyeler soruldu. Katılımcıların yüzde 30,8’i ‘Hatırlanmak’ cevabı verdi. Yüzde 26,1’i ‘Ailemle dolu dolu bir gün geçirmek’i tercih etti. Hediye bekleyenlerin ise yüzde 12,3’ü ‘tespih’, yüzde 9,8’i ‘kravat’tan yana oy kullandı.

Araştırma şirketi Areda Survey, Babalar Günü vesilesiyle bir araştırma yaptı. Bin 100 kişiyle gerçekleştirilen araştırmada, katılımcı babalara kendisine alınmasını en çok istediği hediyeler soruldu. Katılımcıların yüzde 30,8’i hatırlanmak yanıtı verirken, yüzde 26,1’i ailemle dolu dolu bir gün geçirmek, yüzde 12,3’ü tespih, yüzde 9,8’i kravat yanıtını verdi.

Babaların almak istedikleri diğer hediyelerin sıralaması şöyle: El emeğiyle hazırlanan bir hediye, kıyafet, takım forması, baba koltuğu, teknolojik alet, parfüm, yemeğe çıkarılmak, cüzdan ve kalem. Ayrıca araştırmada, her 3 erkekten birinin de hediyenin parasını kendisinin ödediği belirlendi.

#Babalar Günü
#Areda Survey

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.