Atma türkü sanatçısı Ahmet Çakar hayatını kaybetti

Yeni Şafak
17:3425/08/2018, Cumartesi
G: 25/08/2018, Cumartesi
Diğer
Ahmet Çakar, Cumhurbaşkanlığı Külliye'sinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a atma türkü söylemişti.
Ahmet Çakar, Cumhurbaşkanlığı Külliye'sinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a atma türkü söylemişti.

Rize’nin sevilen atma türkü sanatçısı Ahmet Çakar, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanlığı Külliye'sinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a söylediği atma türküyle büyük beğeni toplayan Ahmet Çakar, hayatını kaybetti. Rize'nin sevilen atma türkü sanatçılarında olan Çakır, gece saat 02.00'de meydana gelen bir trafik kazası geçirdi. 29 yaşındaki Çakar'a ulaşamayan yakınları onu aramaya başladıktan 14 saat sonra bulabildiler. Çakır, Pilavdağı Mahallesi Erzurum Caddesi üzerinde kendisinin kullandığı 53 AT 351 plakalı kiralık otomobille dereye uçtuğu tespit edildi. Olay yerine gelen 112 ve AFAD ekipleri Çakar'ı bulunduğu araçtan çıkarttı. Çakar'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.


Yaşayan insan hazinelerindendi

2016 yılında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Yaşayan İnsan Hazineleri, Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri" adlı ödül törene Rizeli bir başka atma türkü sanatçısı Osman Efedioğlu ile katılan Çakar, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atma türkü söyleyerek beğeni toplamıştı. "Belasını bulacak FETÖ'sü, PKK'sı" gibi ifadelerin yer aldığı türkü Başkan Erdoğan, dönemin Başbakanı Binali Yıldırım ve Kültür Bakanı Nabi Avcı tarafından da hayranlıkla dinlenmişti.


#Atma türkü
#Ahmet Çakar
#Atma türkü sanatçısı
#Hayatını kaybetti

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.