Atilla Özdemiroğlu'nun cenazesinde yakışıksız hareket

Yeni Şafak
11:5422/04/2016, Cuma
G: 22/04/2016, Cuma
Diğer

Birçok ünlü bestenin sahibi Attila Özdemiroğlu'nun dün Levent Afet Yolal Camisi'ndeki cenazesinde Cem Yılmaz'ın Zülfü Livaneli'nin omuzuna kapanarak uzun uzun gülmesi dikkat çekti. Ünlü komedyen Cem Yılmaz şovlarında eleştirdiği samimiyetsizliği bu kez kendisi gösterdi.

Ölümü ile sanat dünyasını yasa boğan usta müzisyen, yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle 2014 yılından bu yana çoklu organ yetmezliği tanısıyla tedavi görüyordu. 73 yaşında hayata veda eden Attila Özdemiroğlu için ilk olarak Levent'teki Afet Yolal Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Attila Özdemiroğlu'nun cenazesine Cem Yılmaz da katıldı. Ünlü komedyenin Zülfü Livaneli'nin omuzuna kapanarak uzun uzun gülmesi dikkat çekti. Yılmaz'ın bu görüntüsü, 'Bu kez güldürmedi!' diye yorumlandı.



Sanat ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı


Posta'nın haberine göre ikindi vakti kılınan cenaze namazında, ünlü müzik adamının eşi Hepgül Hepbir, kızı Yaprak Özdemiroğlu, yakınları, Müjdat Gezen, yönetmen Safa Önal, Sezen Aksu, Selami Şahin, gibi çok sayıda sanatçı dostları ile CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, eski CHP'li Aylin Nazlıaka ve gazeteci Ertuğrul Özkök gibi sanat, siyaset ve basın camiasından çok sayıda sima yer aldı.

Attila Özdemiroğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu, alkışlar eşliğinde karanfiller atılarak cenaze aracına konuldu. Ünlü müzisyenin naaşı, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.




#Atilla Özdemiroğlu
#Cem Yılmaz
#Zülfü Livaneli
#Levent Afet Yolal Cami