
AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, "15 Temmuz'da vatanımızı işgal girişimine hazırlanan üst akıl, şimdi de Türk aile yapısını hedef almıştır. Aile kurumunu çökertmek için LGBT başta olmak üzere bütün sapkın ideolojileri, düşünceleri içimize sokmak için faaliyet yürütüyorlar. Kanser hücresi gibi olan bu örgüte karşı çok daha uyanık olmalıyız. PKK'yla, bizle uğraşan kim varsa onlarla mücadelemiz belli ama bunlar çok daha tehlikeli" dedi.
AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da düzenlediği darbe girişiminin, Türkiye'nin işgal edilme girişimi olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara inen Türk halkının tanka, topa, tüfeğe göğüs gererek darbeye engel olduğunu ve büyük bir destan yazdığını ifade eden Çilez, "Türkler olarak Anadolu'ya geldiğimiz günden beri sürekli mücadele içindeyiz. Haçlı savaşlarıyla üzerimize geldiler, bertaraf ettik. Daha sonra Birinci Dünya Savaşı'yla topraklarımızı paylaşmak istediler, Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurarak bu süreçten çıktık. Çok partili demokratik hayata geçtikten sonra da sürekli darbeler olmaya başladı. Cumhuriyet dönemimize baktığımızda, bunlarda başarılı olduklarını gördük." diye konuştu.

Terör örgütleri aracılığıyla ülkenin ayağına pranga vurmak istendiğini dile getiren Çilez, ruhunu, aklını, bedenini şeytana satan FETÖ'cülerin 15 Temmuz'da yaptığı darbe girişimiyle tüm foyalarının ortaya çıktığının altını çizdi.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Şu anda Lgbt'den de önce olan, aileyi yok eden, milleti, ahlakı bozan, normallestirilen, yayginlasmis başımızdaki büyük kötülük: Arsızlık

Akp milletvekilleri bir kanunla bu LGBT beladan kurtuluruz. Rusya LGBT’yi yasakladı, neden Akp aynısını yapmıyor, ufak tüfek maddelerle bu beladan kurtulamaz, günler geçtikçe, Lgbt belası yayılıyor, İstanbul’u yöneten beceriksiz CHPli İmamoğlu kreşlerde kütüphanelerde lgbt dergileri bulunuyor, LGBT’ye destek veriyor. Akp-MHP kanun çıkartırsa kesin oy birliyle geçer.

HASAN ÇİLEZ KARDEŞİM BU İNSAN OLDUĞUNU SANAN FAKAT NASIL BİR MAHLUK OLAN RUHSUZLARA MECLİSİMIZDE DEVLETİMIZDE BİR CARE BULAMADI ABD DENMİ AB DENMİ YOKSA BAŞLARINDA BIR MAFİA TARAFINDANMI KORUNUYORLAR BİR ÇOZÜM BULAMADIK EVLATLARIMIZA GENÇ NESLIMIZE YAZIK OLACAK YAMANOĞLU .MALATYA
