Yeni Şafak

4 bacaklı civciv şaşırttı

Yeni Şafak
07:1618/06/2018, Pazartesi
G: 18/06/2018, Pazartesi
IHA
Dünyaya gelen civciv, 4 bacağı ile görenleri şaşırtıyor.
Dünyaya gelen civciv, 4 bacağı ile görenleri şaşırtıyor.

Denizli’de tavuk yetiştiriciliği yapılan bir çiftlikte dört bacaklı civciv dünyaya geldi. Beş yıldır besicilik yapan Mehmet Demir, 4 bacaklı civcive ayrı yerde baktığını belirtti.

Denizli’nin Çivril ilçesi Bozdağ mahallesinde kanatlı hayvan yetiştiriciliği yapan Mehmet Demir’e ait besihanede dünyaya gelen civciv, 4 bacağı ile görenleri şaşırtıyor.

Beş yıldır besicilik yapan Mehmet Demir, ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını belirterek, “Beş yıldır tavuk yetiştiriciliği yapıyoruz. İlk defa dört bacaklı civciv ile karşılaştık” dedi.


Diğer civcivlerden ayırdılar

Civcivin fazladan çıkan bacakları yüzünden herhangi bir zorluk yaşamadığına dikkat çeken Demir, “Gördüğümüz kadarıyla fazladan olan iki bacak hayvana zarar vermiyor ama biz diğer civcivler yadırgayıp zarar vermesinler diye ayırdık, ayrı bir yerde bakıyoruz” diye konuştu.

#Civciv
#Denizli
#Çivril
#4 Bacak
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.