Yeni Şafak

3. Köprü'nün maliyeti dudak uçuklattı

İha
21:0015/10/2014, Çarşamba
G: 16/10/2014, Perşembe
Yeni Şafak
3. Köprü'nün maliyeti dudak uçuklattı
3. Köprü'nün maliyeti dudak uçuklattı

39.''su düzenlenen ''İstanbul Jewelry Show'' Fuarı başladı. Fuarda, özel olarak tasarlanan 100 kilo ağırlığında ve maliyeti 4 milyon dolar olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü maketi dikkatleri üzerine çekti.

Ubm Rotaforte''nin düzenlediği ''İstanbul Jewelry Show'' Fuarı bugün düzenlenen törenle 39. kez kapılarını açtı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcıların yer aldığı fuarda yerli ve yabancı firmaların göz alıcı ürünleri vitrinlerdeki yerini aldı. Altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, yarı değerli ve değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine - ekipman ve yan sanayii, kasa, yazılım, lojistik, led aydınlatma sektöründen, 800''ün üzerinde yerli ve yabancı firma ve markaların ürün ve hizmetleri fuarda sergileniyor.

4 gün boyunca devam edecek fuarda en yoğun ilgili yapımına 2013 yılında başlanan maliyeti 4 milyon doları bulan 1.65 metre boyunda ve 100 kilo ağırlığındaki 3. Boğaz Köprüsü''ne oldu.

Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.