EDISYON:

Zoom sonrası partililere uyarı: İç meseleleri konuşmayın!

Uğur Duyan
04:0026/07/2023, Çarşamba
G: 26/07/2023, Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

CHP parti yönetimi, değişim yanlılarının Zoom’da yakalanması sonrası milletvekillerine uyarı notunu güncelledi. Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem yönetimindeki CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Başkanlığı, partililere ‘Parti içinde konuşulan konuları kamuoyu önünde tartışmayın’ uyarısında bulundu.

Bilgi notunda, “Partinin iç organlarında konuşulması gereken hususlar medya önünde konuşulmamalı. Parti içi sorunların çözüm noktası medya ve kamuoyu değil, parti içi organlardır” denildi.


‘ACİZ’ DEDİRTMEYİN

Parti sorunlarını kamuoyunda konuşmanın, ‘Bunlar daha kendi sorunlarını çözemezken ülkeyi nasıl yönetecekler’ algısı oluşturacağı vurgulanarak, ‘acizlik’ imajı işlenmemesi gerektiği anımsatıldı. Bu durumun ‘CHP’ye ve ülkenin geleceğine zarar vereceği’ne işaret edildi. Raporda, daha çok önceki yıllardaki gibi ‘Kutlama mesajlarının dışında dini konulara girilmemeli’ uyarısının yer alması da dikkat çekti.


#politika
#CHP
#Eren Erdem

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.