EDISYON:

Yolcu otobüsü devrildi

Yeni Şafak
01:0010/12/2001, Pazartesi
G: 17/05/2017, Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Bolu'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Bolu geçidini kullanan ağır vasıtaların yola zincirsiz çıkmasına izin verilmiyor.


---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Bolu'da yoğun kar nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu bir yolcu otobüsü devrildi, bir kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Serdar Aytuğral (41) yönetiminde İstanbul'a giden 34 VB 6553 plakalı yolcu otobüsü, İstanbul'a giderken, D 100 karayolunun Yeniçağ-Gerede arasında bulunan Şair Dertli Rampası`nda, karlı zemin yüzünden kayarak devrildi.

Kazada, yolculardan Ali Turan (36) öldü. Otobüsün sürücüsü Serdar Aytuğral ve yolcular Serap Ezgimen, Koray Sınmaz, Şenol Özkan, Hüsnü Özkan, Aydın Koç ile kimlikleri tespit edilemeyen otobüs muavini ve bir yolcu yaralandı. Yaralılar, Bolu ve Gerede`deki hastanelerde tedavi altına alındı. Bolu Trafik Bölge Müdürü İbrahim Taşlı, yoğun kar nedeniyle Bolu geçidini kullanan ağır vasıtaların yola zincirsiz çıkmasına izin vermediklerini bildirdi.

Bu arada Sivas-Malatya karayolunun 27. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. İstanbul Edirnekapı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ise 5 kişi yaralandı.

Öte yandan Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'ne bağlı Özler Beldesi'nde yolcu otobüsü ile yük kamyonunun çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 7'ye yükseldi. Alınan bilgiye göre, önceki akşam, Orhan Yazır yönetimindeki Metatur'a ait 66 ED 296 plakalı yolcu otobüsü ile Ali Şensoy yönetimindeki 52 EY 894 plakalı kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kaza yerinde dün sabah yapılan araştırmlada, 5 yaşlarında bir çocuğun cesedi daha bulundu.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.