Yıldırım şehit Cambaz’ın mezarını ziyaret etti

Yeni Şafak
Fatih Özer
04:0012/07/2017, Çarşamba
G: 12/07/2017, Çarşamba
Yeni Şafak
Yıldırım şehit Cambaz’ın mezarını ziyaret etti
Yıldırım şehit Cambaz’ın mezarını ziyaret etti

Başbakan Binali Yıldırım, cuntacıların Çengelköy’de şehit ettiği Yeni Şafak muhabiri Mustafa Cambaz ile Halil Kantarcı’nın mezarını ziyaret ederek dua etti.

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında cuntacılar tarafından Çengelköy’de vurularak şehit edilen gazetemizin foto muhabiri Mustafa Cambaz mezarı başında anıldı.

8 ŞEHİT ÇENGELKÖY’DE

İlk olarak 15 Temmuz şehitliğini ziyaret eden Yıldırım’ın ikinci durağı Şehit Mustafa Cambaz’ın Çengelköy’de bulunana mezarı oldu. Beraberindeki heyetle birlikte Çengelköy Mezarlığı’na gelen Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Şehit Mustafa Cambaz ve Şehit Halil Kantarcı’nın da aralarında bulunduğu 8 şehidin mezarları başında dua etti. Başbakan Yıldırım şehit kabirlerini ziyaret ettikten sonra Çengelköy Mezarlığı’nda bulunan Yıldırım Ailesi kabristanlığını da ziyaret etti.

AİLE KABRİSTANINI DA ZİYARET ETTİ

Akrabalarının kabri başında dua eden Yıldırım, mezarlara su dökerek karanfil bıraktı. YFotoğraf çekilmek isteyen vatandaşları kırmayan Yıldırım, çocuklara oyuncak bebek ve araba verdikten sonra Çengelköy Mezarlığı’ndan ayrıldı.

#Binali Yıldırım
#Mustafa Cambaz
#15 Temmuz

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.