Yayman: Bu alçaklar bürokraside çok yaygın

Yeni Şafak
22:331/08/2016, Pazartesi
G: 1/08/2016, Pazartesi
Yeni Şafak

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yayman, FETÖ'nün darbe girişiminde bulunacağını ilk söyleyen kişilerden olduğunu söyledi. Yayman, "Bu soysuz, alçak, şerefsiz, kendi milletine tankları çeviren ​mankurtların ordunun içinde ve bürokraside çok daha yaygın olduklarını düşünüyorum" diye konuştu.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, NTV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.



17 Aralık sürecinin ardından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunacağını ilk söyleyen kişilerden olduğunu belirten Yayman, "O zaman sosyal medyada büyük bir linç kampanyası yapıldı. Bu soysuz, alçak, şerefsiz mankurtların ordunun içinde, bürokraside çok daha yaygın, kalabalık olduklarını düşünüyorum

" diye konuştu.



Hüseyin Yayman, şunları söyledi:



"Türkiye'de ben ilk defa 17-25 Aralık sonrası bunun bir cunta eylemi olduğunu söyleyenlerden birisiydim. Sosyal medyada büyük bir linç kampanyası yapıldı. Geldiğimiz noktada kimse bunu beklemiyordu. Ama ben çok net olarak bu tasfiyenin buzdağının görünen kısmı olduğunu söyledim. Bu soysuz, alçak, şerefsiz, kendi milletine tankları çeviren mankurtların ben ordunun içinde, bürokraside çok daha yaygın, kalabalık olduklarını düşünüyorum. O yüzden ben yeniden darbe olabilir, artçı sarsıntılar olur derken bunu kastediyordum."



#Hüseyin Yayman
#FETÖ
#Darbe girişimi
#17 Aralık

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.