Villa didik didik

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:0017/08/2016, Çarşamba
G: 17/08/2016, Çarşamba
Yeni Şafak

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, eski milletvekili ve futbolcu Hakan Şükür hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

'Şüpheli' sıfatıyla ifadesinin alınması için yapılan başvuruyu İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği kabul etti. Kararda, Şükür'ün sosyal medyada 17-25 Aralık 2013'ten buyana yaptığı paylaşımların etkili olduğu öğrenildi. 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan aranan Şükür'ün bir süredir ABD'de bulunduğu biliniyor. Bu arada Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı da 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma çerçevesinde Şükür'ün Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bulunan villasında arama yaptırdı. Kerpe bölgesinde bulunan villayı jandarma ekipleri dün didik didik etti. Öte yandan, Kandıra'nın Babaköyü-Melensu hattında yanmış halde FETÖ'ye ait gazete, cd, kitap, LYS sınav kağıtları ile telefon fihristlerini içeren doküman bulan vatandaşlar, jandarmaya haber verdi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yakılan dokümanları toplayarak kayıt altına aldı.



#FETÖ
#Hakan Şükür

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.