|

Vatan için ölüme göğüs gerdiler

Genelkurmay Başkanlığı önünde FETÖ'cü askerler tarafından yaralananlar o anları anlattı. Vatan için kendilerini ölüme attıklarını söyleyen vatandaşlar "Yine olsa yine gideriz" diye konuştu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/07/2016 الإثنين
Güncelleme: 23:06 - 17/07/2016 الأحد
Yeni Şafak

FETÖ'cü askerlerin darbe girişimine karşı koymak için Ankara'daki Genelkurmay Başkanlığı'na giden ve bu sırada açılan ateş sonucu yaralananlar, o anları anlattı.



ERDOĞAN VE YILDIRIM'IN YANINDAYIZ


Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Selim Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine sokağa çıktıklarını ve Genelkurmay Başkanlığı önüne geldiklerini söyledi. Kimsenin milleti bölemeyeceğini ve buna gücünün yetmeyeceğini vurgulayan Yüce, her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın yanında olduklarını söyledi. Yüce, "Cumhurbaşkanımız'ın ve Başbakanımız'ın arkasındayız çünkü onları biz seçtik, iktidara getirdik. Onları kim ki aşağıya doğru indirmeye kalkarsa bizi karşılarında bulacak hiç şüphesiz" diye konuştu.



MİLLETİ KİMSE DEVİREMEZ


Kardeşi Atilla Yüce'nin Genelkurmay Başkanlığı önündeki tankları durdurmaya çalışırken helikopterden açılan ateş sırasında bacaklarından yaralandığını anlatan Yüce, şöyle devam etti: "Müslüman Müslümana bunu yapmaz. Savaşmıyoruz, harp etmiyoruz. Hangi dünyada yaşıyoruz? Kendi insanımızla karşı karşıyayız. Erdoğan'ı devirmek isteyenler, milleti devirmek istiyorlar. Milleti kimse deviremez. Biz her zaman Erdoğan'ın arkasındayız. Bu herkesin aklına yer etsin."



#FETÖ
#Genelkurmay Başkanlığı
٪d سنوات قبل