Twitter’ı salladık

Yeni Şafak
04:008/08/2016, Pazartesi
G: 8/08/2016, Pazartesi
Yeni Şafak

'Darbeye hayır' demek için milyonların akın ettiği Demokrasi ve Şehitler Mitingi sosyal medyayı adeta salladı.

Yenikapı'da düzenlenen miting için Twitter'da 'TekMilletTekYürek' etiketiyle binlerce tweet atıldı. Söz konusu etiket gün boyu dünya gündeminde zirvede kaldı. 15 Temmuz'da FETÖ'cü askerlerin kalkıştığı başarısız darbe girişiminin ardından milyonlar sokaklara döküldü ve demokrasi nöbeti tutuldu. 3 haftayı aşkın süredir Türkiye'nin her bölgesinde insanlar meydanları boş bırakmadı ve darbeye karşı demokrasi mücadelesi sergiledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle bugün bu nöbet Yenikapı'da taçlanıyor. Milyonlar Yenikapı'ya akın ederek bu kez daha gür bir şekilde 'darbeye hayır' mesajı verdi.




TEK YÜREK TEK MİLLET


Demokrasi ve Şehitler Mitingi her yönüyle dikkat çekiyor. Siyasi parti ayırt etmeksizin milyonların akın ettiği miting, sosyal medyada da dünya gündemine oturmayı başardı. Twitter istatistiklerine göre Demokrasi ve Şehitler Mitingi, #TekMilletTekYürek etiketiyle saatlerdir dünya gündeminin zirvesinde yer aldı. TekMilletTekYürek etiketi gün boyu dünya gündeminde zirvede yer aldı.









#Demokrasi ve Şehitler Mitingi
#Yenikapı
#Twitter

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.