EDISYON:

Trabzon'da Kuveytli turiste saldırı: Poliste mukavemet gösterdiğini sanıp yumruk attı

10:4417/09/2023, Pazar
G: 17/09/2023, Pazar
Yeni Şafak
Trabzon'da Kuveytli turiste yumruklu saldırı.
Trabzon'da Kuveytli turiste yumruklu saldırı.

Trabzon Meydan Parkı'nda bir şahıs, Kuveytli turiste yumruk attı. Turist aldığı darbenin etkisiyle yere yığıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Trabzon Valiliği "İki turist arasındaki sözlü tartışmayı yatıştırmaya çalışan çevredeki görevli polislerin müdahalesini, 'turistlerin polise mukavemet ettiği' şeklinde yorumlayan bir Türk vatandaşı olaya karışarak aniden Kuveyt vatandaşı olan turiste yumrukla vurarak yere düşürmüştür." ifadelerini kullandı.

Olay dün gece saat 22.30 sıralarında Trabzon Meydan Parkı'nda yaşandı.

İki turistin kendi arasındaki sözlü tartışma esnasında olaya müdahil olan bir şahıs turiste yumruk attı. Darbenin etkisi ile yere yığılan turistin yardımına çevredekiler koştu.



Valilik soruşturma başlattı

Konuya ilgili soruşturma başlatıldığını duyuran Trabzon Valiliği, "İki turist arasındaki sözlü tartışmayı yatıştırmaya çalışan çevredeki görevli polislerin müdahalesini, 'turistlerin polise mukavemet ettiği' şeklinde yorumlayan bir Türk vatandaşı olaya karışarak aniden Kuveyt vatandaşı olan turiste yumrukla vurarak yere düşürmüştür." açıklamasında bulundu.


Polisin, şüpheliyi hemen yakalayarak gözaltına aldığı vurgulanan açıklamada, savcı talimatıyla hakkında adli soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Açıklamada, ilde turist olarak bulunan misafirin tedavisinin Valilik takibinde hastanede yapıldığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.




#Trabzon
#Kuveyt
#Turist
#Saldırı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.