EDISYON:

Trabzon'da iki liseli genç dalgalara kapılmıştı: Cansız bedenlerine ulaşıldı

11:351/12/2023, Cuma
G: 1/12/2023, Cuma
DHA
Trabzon'da dalgalara kapılan Uğurcan Korkmaz ve Emir Berke Aşık yaşamını yitirdi.
Trabzon'da dalgalara kapılan Uğurcan Korkmaz ve Emir Berke Aşık yaşamını yitirdi.

Trabzon'da limanda cep telefonuyla görüntü çekerken fırtına kaynaklı dalgaların sürüklediği denizde kaybolan lise öğrencileri Uğurcan Korkmaz’ın (16) ardından Emir Berke Aşık'ın da kaybolduğu noktaya yakın mesafede cansız bedenine ulaşıldı.

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde 5 gün önce sahilde fotoğraf çekilmek isterken dev dalgalara kapılarak denizde kaybolan 2 lise öğrencisinin cansız bedenleri bulundu.


İlçenin Cumhuriyet Mahallesi sahilinde deniz fenerinin bulunduğu alanda, fırtına sebebiyle yükselen dalgalara kapılarak kaybolan Beşikdüzü Borsa İstanbul Fen Lisesi 10. sınıf öğrencileri Emir Berke Aşık (16) ile Uğurcan Korkmaz'ı (15) arama çalışmalarına, dün akşam havanın kararmasıyla verilen aranın ardından sabah saatlerinde yeniden başlandı.


Kumsalda mont ve telefona ulaşılmıştı

Dün öğrencilerden Emir Berke Aşık’a (16) ait mont içinde cep telefonu, kalem ve paralarla birlikte denize düştükleri yerden 2 km mesafede sahile vurmuş şekilde bulunurken, bugün de 2 lise öğrencisinin cansız bedenleri bölgeye yakın bir yerde açıkta arama yapan ekipler tarafından bulunarak sahile getirildi.





#Trabzon
#sel
#fırtına

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.