Tercihe göre dua seansı!

Yeni Şafak
Haluk Karakaya
04:001/05/2018, Salı
G: 1/05/2018, Salı
Yeni Şafak
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen

Yürütülen gaybubet evleri soruşturmasında FETÖ'nün abi ve ablalarının sorumlu oldukları öğrencilere örgütün kendi belirlediği bölümleri tercih etmesi durumunda dua ettikleri belirtildi.

Böylece öğrencilerin örgüt menfaatine yararlı olacak mesleklere yönlendirildiği öğrenildi. FETÖ'nün örgüt evlerinde kalan öğrenciler için yaptıkları dua seanslarının detayları örgütün baskıcı yapısını bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle üniversite sınavlarından önce dua isteyen öğrencilerin tercih edecekleri bölüm sorularak örgütün belirlediği bölümlere ters düşmemesi durumunda dua seansı düzenledikleri belirtildi.

BASKIYLA VAZGEÇİRDİLER

Örgütün, böylece evlerinde kalan öğrencilerin gelecekte örgüt menfaatine yararlı olmayacak meslekleri seçmelerinin önüne geçmeyi amaçladığı kaydedildi. Bu şekilde tercihinden dönmeyen öğrencilere farklı baskılar kurularak vazgeçirmeye çalışıldığı öğrenildi.

#FETÖ
#Dua seansı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.