|

Son kamikaze

Darbecilerin Hava Kuvvetleri imamı Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz’ün kaçması için FETÖ’cü hakimler kamikaze eylemi yaptı. Öksüz, FETÖ’cü hakimler Köksal Şahin ve Çetin Sönmez’in skandal kararıyla serbest bırakıldı. Hakimler hakkında inceleme başlatılırken Öksüz hakkında yeniden yakalama kararı çıkarıldı.

Yeni Şafak
04:00 - 21/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:24 - 21/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Darbe girişiminin merkez üssü olan Akıncı Hava Üssü'nde yakalanan FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz dün tutuklanma istemiyle çıkarıldığı mahkeme tarafından skandal bir kararla serbest bırakıldı. Savcılığın karara itiraz etmesi üzerine terör örgütü yöneticisi Öksüz hakkında tekrar yakalama kararı çıkarıldı. Terörist, polis tarafından her yerde aranıyor.



HALA TEMİZLENMEDİLER


FETÖ'nün darbe girişimi sonrasında ülke genelinde TSK'da, bürokraside ve yargıda üst düzey binlerce isim gözaltına alındı. Ancak hala FETÖ'ye hizmet eden bazı hakimler, darbeden gözaltına alınan ve tutuklanmaları için sevk edilen zanlıları serbest bırakıyor. Skandal kararlar veren hakimlerden birisi de FETÖ'nün karakutusu olarak nitelendirilen Adil Öksüz'ü serbest bıraktı. Darbe girişiminde Genelkurmay Başkanı ile kuvvet komutanlarının rehin tutulduğu Akıncı Hava Üssü yakınlarında gözaltına alınan Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden FETÖ'nün karakutusu Adil Öksüz, Fetullah Gülen'in mollalarından olarak biliniyor.



SKANDAL KARAR


FETÖ'nün asker imamının serbest bırakılması skandal olarak yorumlanırken savcılık tarafından yeniden yakalama kararı çıkarıldı. Öksüz'ü serbest bırakan hakimlerin FETÖ üyesi olduğu ifade ediliyor.



#Adil Öksüz
#FETÖ
#Köksal Şahin
#Çetin Sönmez
8 yıl önce