
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel sosyal hayatta vatandaşlarımızı karşı karşıya getirmeye ve siyasi alanı çatışmaya dönüştürmeye çalışan bir kaos kampanyasına öncülük ediyor." ifadeleriyle CHP Genel Başkanı Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devletin üst kademelerine yönelik açıklamalarına sert tepki gösterdi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Özel’in kullandığı dili “siyasi muhalefet” olarak değerlendirmenin mümkün olmadığını belirterek, bu üslubun “siyasi ortamı zehirlediğini” ve “toplumsal fay hatlarını tetiklemeye çalıştığını” ifade etti.
"CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Sayın Cumhurbaşkanımıza, Meclis Başkanımıza, Bakanlarımıza ve farklı toplumsal kesimlere dönük kullandığı dilin siyasi muhalefet dili olarak adlandırılması mümkün değildir.
Bu dil siyasi ortamı zehirleyen, sosyal hayatımızda fay hatları tetiklemeye çalışan bir zihniyetin ürünüdür.
Seçilmiş Cumhurbaşkanlığı makamına cunta diyen, Meclis Başkanlığına savaş açmaktan bahseden, Hükümetimizin siyasi meşruiyetini hedef alan ve toplumsal kesimler arasında duvar örmeye çalışan bu zihniyetin asıl kavgası demokrasiyledir."
"BİR KAOS KAMPANYASINA ÖNCÜLÜK EDİYOR"
"CHP Genel Başkanı Özgür Özel sosyal hayatta vatandaşlarımızı karşı karşıya getirmeye ve siyasi alanı çatışmaya dönüştürmeye çalışan bir kaos kampanyasına öncülük ediyor. Bu kampanya, Cumhuriyet tarihimiz boyunca demokrasimize zarar veren siyasi projelerin bir benzeridir."
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Özgür özel siyasi çıkarı için ülkeyi ateşe vermeye hazır! Üstelik yalan hile ve hırsızlığa rağmen?


CHP yi ele geçirmiş ler ve ECZ ya bu ülkeyi karıştır diye talimat vermişler bunun başka bir açıklaması yok Ya devlet başa ya kuzgun leşe



inanın Herkes her şeyin farkında Sayın Cumhurbaşkanımızın ne yaptığını da görüyor Sözde Ana muhalefet partisinin de sonuç aşikar




Yaptığını Yorgo yapamaz.




CHP fetöşün siyasi ayağı gibi kaos çıkarmaya çalışıyor.


