EDISYON:

Sızdırılan videoda yer alan iki isim CHP MYK toplantısına katılmadı

13:3919/07/2023, Çarşamba
Yeni Şafak
İmamoğlu'nun gizli toplantısında yer alan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, CHP MYK toplantısına katılmadı.
İmamoğlu'nun gizli toplantısında yer alan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, CHP MYK toplantısına katılmadı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP'li kurmayların sızdırılan gizli toplantı videosu sonrası CHP MYK toplandı. Toplantıya, videoda yer alan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın katılmadı. Söz konusu videonun gündeme geldiği MYK toplantısının kısa sürmesi dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen ve bunu 'değişim' adı altında yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP kurmayları ile yaptığı gizli toplantı sosyal medyaya sızdı.

Sızdırılan video sonrası CHP MYK'sı olağanüstü toplanma kararı aldı.

Özel ve Günaydın katılmadı

Toplantıya, videoda yer alan
CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın katılmadı.

Toplantı kısa sürdü

Söz konusu videonun gündeme geldiği MYK toplantısının kısa sürmesi dikkat çekti.

'İstifaları istenecek' iddiası

Diken Ankara Temsilcisi Altan Sancar, "CHP'nin MYK toplantısında bazı MYK üyeleri, videoda yer alan bazı isimlerin mevcut görevlerinden istifasını isteyecek." açıklamasında bulunmuştu.



#CHP
#MYK
#Özgür Özel
#Gökhan Günaydın

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.