EDISYON:

Şile yolları turizm sezonunu bekliyor

04:0022/04/2023, Cumartesi
G: 22/04/2023, Cumartesi
Yeni Şafak
Şile'de turizm sezonu için yol çalışmaları devam ediyor.
Şile'de turizm sezonu için yol çalışmaları devam ediyor.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Şile-İstanbul yolu üzerinde deforme olmuş noktalarda Karayolları Bölge Müdürlüğü’müze ve belediyemize bağlı ekipler gerekli bakım-onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Kısa bir zaman sonra ilçe merkezimizde de asfalt serim çalışmalarımıza başlayacağımızın müjdesini buradan vermek istiyorum.” dedi.

Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü Ekipleri, Şile-İstanbul yolu genelinde bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler yol güzergâhının her köşesinde, doğal sebeplerden oluşan çökmelerin yanı sıra, ağır vasıta araçların neden olduğu alt, üst yapı bozulmaları, çökmeleri ve eksiklikleri gidermek için yoğun bir tempoyla çalışıyor. Şile’ye daha kaliteli bir ulaşım ağı sağlamak için çalıştıklarını belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Şile-İstanbul yolu üzerinde deforme olmuş noktalarda Karayolları Bölge Müdürlüğü’müze ve belediyemize bağlı ekipler gerekli bakım-onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Kısa bir zaman sonra ilçe merkezimizde de asfalt serim çalışmalarımıza başlayacağımızın müjdesini buradan vermek istiyorum. Şilemize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” dedi.



#Şile Belediyesi
#Bakım Çalışması
#İlhan Ocaklı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.