|

Şehit Mustafa Cambaz'ın mezarını ziyaret ettik

Albayrak ailesi, Yeni Şafak Foto Muhabiri Mustafa Cambaz’ı, şehadetinin yıldönümünde Çengelköy’deki kabri başında andı. Kur’an tilavetiyle başlayan programda tüm şehitler ve vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birliği, ümmetin huzuru için dualar edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 01:46 - 15/07/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Şehit Mustafa Cambaz'ın mezarını ziyaret ettik​
Şehit Mustafa Cambaz'ın mezarını ziyaret ettik​

Albayrak Medya ailesi, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında cuntacılar tarafından Çengelköy’de vurularak şehit edilen gazetemiz foto muhabiri Mustafa Cambaz’ı kabri başında andı. Şehadetinin yıldönümünde gerçekleştirilen ziyarette Albayrak Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Albayrak, Albayrak Grup CEO’su Doç. Dr. Ömer Bolat ve çalışma arkadaşları yer aldı.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Şehit Cambaz’ın kabri başında Kur’an-ı Kerim okundu. Ardından hep birlikte vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birliği, ümmetin huzur ve selamete kavuşması ve tüm şehitler için dua edildi. Cambaz ile birlikte diğer 15 Temmuz şehidi Halil Kantarcı, Ayşe Aykaç, Mehmet Yılmaz, Buran Cantürk, Onur Ensar Ayanoğlu, Kader Sivri ve Osman Yılmaz’ın da kabirleri ziyaret edildi. 15 Temmuz’un birinci yıldönümünde vatandaşların da mezarlıklara akın ettiği görüldü.

KALKIŞMAYI DUYDU SOKAĞA KOŞTU

22 yıl boyunca Yeni Şafak’ta çalışan Mustafa Cambaz birçok başarılı işlere imza atmasının yanı sıra "Türkiye Ulu Camileri" kitabını yazmıştı. İstanbul ve Çengelköy aşığı olan Cambaz, FETÖ’cu hainlerin darbe girişimi gecesi Çengelköy’deki evinden çıkarak darbeye karşı direnenlerle saf tutmuştu. Cambaz, cuntacı hainlere karşı mücadele ederken, darbecilerin sıktığı kurşunların hedefi oldu, şehadet şerbetini içti.

#Mustafa Cambaz
#Albayrak Grubu
7 yıl önce