Saçımın telini bile saklardı

Yeni Şafak
Fatih Özer
04:006/08/2016, Cumartesi
G: 5/08/2016, Cuma
Yeni Şafak

31 Temmuz'daki düğün törenleri için gün sayan Ferhat-Gizem Koç çiftinin mutluluğu, 15 Temmuz gecesi darbeci hainlerin Özel Harekat Başkanlığına attığı bombayla yarım kaldı. Gizem Koç, "Onun sevgisi bambaşkaydı. Kopan saçımın telimi bile saklardı" dedi.

FETÖ darbe girişiminde Özel Harekat Daire Başkanlığına atılan bombalar sonucu şehit olan polis memuru Ferhat Koç'un 31 Temmuz'da düğün yapacağı nişanlısı Gizem Koç, 15 Temmuz gecesi yaşananları ve yaptığı görüşmeyi unutamıyor. Bir süre önce nikah masasına oturan ve 31 Temmuz'daki düğün törenleri için gün sayan Ferhat-Gizem Koç çiftinin mutluluğu, FETÖ'ye bağlı darbeci askerlerin Özel Harekat Daire Başkanlığına attığı bombalarla yarım kaldı.



MELEK GİBİYDİ UÇTU GİTTİ


"Onun sevgisi bambaşkaydı" diyen Gizem Koç, "Saç telimden saatime, kopan elbisemin parçasından küpeme, her şeyimi saklıyordu. Bizim aşkımız şimdiki aşklar gibi değildi, onun sevgisinden korkuyordum. Helikopter polisiydi zaten, uçmayı çok seviyordu. Melek gibiydi, girdi hayatımıza ve uçtu gitti" dedi.



Yaralılara ateş ettiler


Cuntacı hainleri durdurmak için 15 Temmuz gecesi Çengelköy'e koşan 24 yaşındaki Abdullah İlker Hergin: “Yaralı birini araca yetiştirmek isterken ikinci kez şah damarından vurdular. Hainler yaralılara yardım etmemi engellemek için beni de kasığımdan vurdu. Yaralı taşıyan araçlara bile ateş etmeye devam etti. Allah bana gaziliği nasip etti.”


#Darbe girişimi
#Ferhat Koç
#Abdullah İlker Hergin

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.