Rütbeli askerlere FETÖ tutuklaması

Yeni Şafak
11:199/05/2018, Çarşamba
G: 9/05/2018, Çarşamba
IHA
Muvazzaf askerlere yönelik FETÖ operasyonları devam ediyor.
Muvazzaf askerlere yönelik FETÖ operasyonları devam ediyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde halen görevde olan 12 binbaşı, 20 yüzbaşı olmak üzere toplam 32 kişi hakkında 27 Nisan tarihinde gözaltı kararı verilmişti. Gözaltına alınan ve etkin pişmanlıktan yararlanmayan şüphelilerden 9 binbaşı, 17 yüzbaşı olmak üzere toplam 26 şüpheli tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün mahrem imamları ile kontörlü telefonlar ile ankesörlü, büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ terör örgütü ile irtibatı oldukları gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde gözaltı kararı çıkarılmıştı.

Bu kapsamda, tespit edilen Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde halen görevde olan 12 binbaşı, 20 yüzbaşı olmak üzere toplam 32 kişi hakkında 27 Nisan tarihinde gözaltı kararı verilmişti.

Gözaltına alınan ve etkin pişmanlıktan yararlanmayan şüphelilerden 9 binbaşı, 17 yüzbaşı olmak üzere toplam 26 şüpheli tutuklandı.


#FETÖ
#Ankara

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.