PKK'lılar Kur'an-ı Kerimleri parçaladı

Yeni Şafak
12:1412/05/2016, Perşembe
G: 12/05/2016, Perşembe
Diğer
Nusaybin'de PKK'lıların terk ettiği evde yapılan aramada parçalanmış Kur'an-ı Kerimler bulundu.
Nusaybin'de PKK'lıların terk ettiği evde yapılan aramada parçalanmış Kur'an-ı Kerimler bulundu.

Terör operasyonlarının devam ettiği Nusaybin'de, PKK'lıların terk ettiği evde arama yapan güvenlik güçlerinin karşılaştığı manzara, terör örgütünün dine bakış açısını bir kez daha gözler önüne serdi. Daha önce de Kur'an-ı Kerim'e bomba yerleştirip, cami yakan PKK'lılar, Kur'an-ı Kerimleri yırtıp attı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü üyelerince açılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, tuzaklanan patlayıcıların bertaraf edilmesi ve kamu düzeninin yeniden tesisine yönelik başlatılan operasyon sürüyor.



Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca yürütülen "Atmaca-7 Operasyonu" kapsamında güvenlik güçleri ilçedeki ilerleyişlerini devam ediyor.



millimucadele.com internet sitesinde yer alan habere göre, operasyon kapsamında dün bir evde arama yapan güvenlik güçleri içler acısı bir görüntüyle karşılaştı. PKK'lıların terk ettiği evde, sayfaları tek tek yırtılmış ve buruşturulup atılmış çok sayıda Kur'an-ı Kerim bulundu.



Terör örgütü daha önce de bomba tuzağını Kur'an-ı Kerim'in içine yerleştirmişti.







  1. "Yakın" talimatı veren 'Agit' öldürüldü
  2. Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonda teröristlere terk ettikleri evleri yakma talimatı verdiği belirlenen örgütün sözde ilçe sorumlularından "Agit" kod adlı terörist öldürüldü. "Agit" teröristlere, "Kaçtığınız evleri yakın" talimatı vermişti. Ayrıca Nusaybin'de toplam etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısı ise 367'ye yükseldi.









Asker PKK'nın kalleş tuzağını bozdu


#Terör operasyonları
#PKK
#Kur'an-ı Kerim

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.