
Erzincan İliç’te 9 işçinin kayıp olduğu maden sahasındaki kayan toprağı tahliye sırasında çalışanların kullandığı bir kamyonet bulundu. Aranan işçilere ait bir bulguya ise henüz rastlanmadı.
Erzincan İliç'te toprak kayması sonucu 9 işçinin kaybolduğu maden sahasında toprak tahliyesi esnasında bir araca ulaşıldı. 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasının ardından 9 maden işçisinin kayıp olduğu bölgede, toprak tahliye çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İş makineleriyle yüzlerce ton toprağı tahliye etmeye çalışan ekipler, bir pikaba ulaştı. Araçta yapılan aramada, kayıp işçilere dair herhangi bir bulguya rastlanmadı.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.