![Oyuncu Burak Haktanır, Boğaziçi Akademisyenlerini ziyaret edeceğini açıklayan oyuncu Müfit Can Saçıntı'yı ve oyuncu arkadaşlarını 188 haftadır evlat nöbetinde olan Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret etmeye çağırdı.](https://img.piri.net/piri/upload/3/2023/7/13/edbb2fde-e1v4kg9jzhhsz4a6weueq.jpeg)
Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, aylardır dikilerek maaş alan Boğaziçi akademisyenlerini ziyaret etmek istediğini söyledi. Akademisyenlere saygı duyduğunu söyleyen Saçıntı'ya oyuncu Burak Haktanır'dan cevap geldi. Haktanır, Saçıntı'nın paylaşımına "Hocam 188 haftadır dimdik duran Diyarbakır Anneleri’nin onurlu direnişi ve bekleyişi de son derece kıymetli. Bence bir gün ansızın onları da ziyarete gidebiliriz. Toplumsal olaylara son derece duyarlı oyuncu arkadaşlarımız da bizi yalnız bırakmaz belki." sözleriyle cevap verdi.
Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak aylardır dikilerek maaş alan Boğaziçi akademisyenlerini ziyaret edeceğini söyledi.
Akademisyenlere saygı duyduğunu söyleyen Saçıntı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
Oyuncu Burak Haktanır Diyarbakır annelerini hatırlattı
Saçıntı'nın bu sözlerine Oyuncu Burak Haktanır'dan cevap geldi. Haktan yaptığı paylaşımla Boğaziçi Akademisyenlerini ziyaret edeceğini açıklayan Müfit Can Saçıntı ve arkadaşlarını Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret etmeye çağırdı.
Haktanır, şunları söyledi:
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.