Yeni Şafak

Oğluyla tartışan 12 yaşındaki çocuğu aracıyla ezmişti: Cani kadın tutuklandı

10:5627/08/2024, Salı
Yeni Şafak
Diğer
Oğluyla tartışan 12 yaşındaki çocuğu aracıyla ezen kadın tutuklandı
Oğluyla tartışan 12 yaşındaki çocuğu aracıyla ezen kadın tutuklandı

Bolu'nun Gerede ilçesinde sokakta oğluyla kavga eden 12 yaşındaki bisikletli çocuğu otomobiliyle ezen cani kadın tutuklandı. Kan donduran olay güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken vicdansız 'anne'ye tepkiler çığ gibi büyüyor.

Bolu'nun Gerede ilçesinde bir otomobil sürücüsü, oğluyla kavga eden bisikletli çocuğu aracıyla ezdi.


YouTube
Oğluyla tartışan 12 yaşındaki çocuğu aracıyla ezmişti: Cani kadın tutuklandı
Gündem / Bolu
27 Ağustos, Salı

11 Ağustos'ta Kitirler Mahallesi'nde iki çocuk kavga etti. Çocuklardan birinin annesi olan G.M.U, 12 yaşındaki S.E.Y.'ye otomobiliyle çarptı. Çarpmanın etkisiyle bisikletinden düşen çocuk aracın altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı çocuğun vücudunda kırıklar oluştuğu, S.E.Y.'nin tedavisi sonrası taburcu olduğu öğrenildi.


Olay anı saniye saniye kameralara yansırken gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen G.M.U'ya, mahkeme ev hapsi cezası vermişti.

Cani kadın tutuklandı

Kan donduran görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken oğlunu korumak için başka bir çocuğun canına kasteden kadına tepkiler çığ gibi büyüdü. Mahkeme cani kadının cezasının ev hapsinden tutukluluğa çevrilmesine karar verdi.



#Gerede
#Bolu
#anne
#bisiklet
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

https://lh3.googleusercontent.com/a-/AOh14Gib9cuzk3znsYJzsmCGtc6Qdw_dGAXScacFSUPeRN4=s96-c
tuncayamail261451

BU KADIN KİM ? ARKASI YADA CEBİ SAĞLAM

6 a önce
https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/earnest-radio-636.appspot.com/o/profiles%2FmqYX12KVrlNLS0lzMshOC6nsSjR2.png?alt=media&token=d3cffd50-1ea7-4514-8136-9a766d824df4
adnanpolatcan

Mısır üzerinden ABD'ye kaçamamış veya akıl edememiş; hakim veya savcı ise, muhtelen bayanı geçici süreliğine de olsa, korumaya almak için tutuklatmış. sokakta türlü türlü vatandaş geziyor..

6 a önce
https://lh3.googleusercontent.com/a/ACg8ocISh4Ro53LxA6PNtDuntBde5ItSh1_DrH9kO1A46oiXg3c1Q1g=s96-c
metinbozkus44

Demek ki yahudilerinki gibi bozuk bir kan taşıyan bir kadın. Zira onlar da yumurtalarını pişirmek için dünyaya ateşe vermekten çekinmezler.

6 a önce
hakanaydemir7425901

millet aklini yitirdi.

6 a önce
https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/earnest-radio-636.appspot.com/o/profiles%2FNfcyO54NKvQf3yqsAQunwd90T5U2.png?alt=media&token=99f5af64-e7f8-418b-b80e-a759405625ab
iso

Hukukun geldiği noktaya bakın. Ev hapsinde iken bari kadına pasta börek gönderinde kadın sıkılmasın.

https://lh3.googleusercontent.com/a/ACg8ocLaO5yzzCXJtXp5_KIUfvDK5CSNZheIcSFIVlVFJwr5Rgda=s96-c
1
6 a önce
hakanaydemir7425901
@iso 

abi hapishaneler full.millet şiddete o kadar meyilliki.dini egitim olmayinca hal bu. dahada beter olacak.

6 a önce
Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.