O müptezel daha doğmadı!

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:007/06/2018, Perşembe
G: 7/06/2018, Perşembe
Yeni Şafak
​MHP Genel Başkanı Bahçeli
​MHP Genel Başkanı Bahçeli

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 2. Ordu Komuta İsmail Metin Temel Paşa hakkında “Göreve gelince apoletlerini sökeceğim” diyen Muharrem İnce’ye çok sert yanıt verdi. İnce’yi Kandil ve FETÖ’nün ağzıyla konuşmakla suçlayan Bahçeli, “Komutanımızın apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin startını Sivas’tan verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin "Sivas Bölge İstişare Toplantısı"nda konuştu. MHP Lideri Bahçeli, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, göreve geldiğinde, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'in apoletlerini sökeceğini söylemesine sert sözlerle tepki gösterdi.

ÜLTİMATOM MU VERECEKTİ?

Devlet Bahçeli özetle şunları söyledi: “Birisi çıkıyor parlamenter sisteme geri döneceğiz diyor diğeri çıkıyor 2. Ordu Komutanı'nın terörle mücadelede üstün başarılara imza atmış saygın bir generalin apoletlerini sökeceğim iddiasında bulunuyor. Allah bunlara fırsat vermesin. Milletimiz eyvallah etmesin. 2. Ordu Komutanı Cumhurbaşkanımızın iftar programına katıldığından dolayı ince ince bozgun siyaseti yapan şahsın Nevşehir'de hedef tahtasına oturuyor. Neymiş; Cumhurbaşkanı'nı alkışlamış. Ne yapacaktı? Yuh mu çekecekti? Ültimatom mu verecekti? Muhtıra mı hazırlayacaktı? Cumhurbaşkanı'nı protesto mu edecekti? Düşman mı sevindirecekti? İnceldikçe esneyen esnedikçe kopma noktasına gelen siyasi bezirgana şerefli bir Türk komutanının apoletlerini sökme fikrini kim ya da kimler vermiştir?


KANDİL DİLİ, FETÖ AĞZI

Bu dil Kandil dilidir. Bu ağız FETÖ ağzıdır. Bu üslup PYD/YPG üslubudur. Köhne fikirler paslanmış çivilere benzer söküp atmak güçtür. CHP'nin icazetli cumhurbaşkanı adayı sökmeye çok merak duyuyorsa gitsin köhnemiş kangrene dönüşmüş fikirlerini söksün. Bu yetmiyorsa gevşeyen akıl vidalarını söksün. Bu da olmuyorsa kararmış kalbini kapanan vicdanını söksün fırlatıp atsın. 2. Ordu Komutanı'nın hedef yapılması boşuna değildir. Çünkü CHP'de Afrin başarısının karın ağrısı vardır. Zeytin Dalı Harekatı'nın acısı egemendir.

GENERALE SAHİP ÇIKTI

CHP Genel Başkanı'nın Afrin'e girilmesinin çağrısını ayaklar altına alan ve teröristleri saklandıkları delik ve tünellerde imha eden inanmış ve kahraman evlatlarımızın komutasını yapan kişi 2. Ordu'nun başındaki değerli generalimizdir. Bu komutanımızın (Korgeneral İsmail Metin Temel) apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır. İnce işçilikle apolet sökmenin hevesine kapılan edep ve terbiye yoksunu siyasi duruşa Sivas, Yozgat, Tokat, Adıyaman, Amasya kısaca büyük milletimiz, doğudan batıya, kuzeyden güneye haddini bildirecek karardadır, kötülüğü kurutacak güçtedir."

  • Hepsi kaosa çağırıyor
  • CHP, İYİ Parti, HDP, Saadet Partisi, DP hepsinin bir ağızdan kaosa "gel gel" yaptığını ve kargaşaya sinyal yaktıklarını savunan Bahçeli, bu partilerin Türkiye’yi geriye götürmek, gerileterek düşürmek için el birliği, söz birliği, emel birliği içinde çalıştıklarını iddia etti. Muhalefet partilerinin fitne ve dedikodu yaydıklarını, milli bekayla ilgili hiçbir kaygı taşımadıklarını, milli ülkülerle ilgili hiçbir samimiyet ifade etmediklerini ileri süren Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Varsa yoksa kriz siyasetini canlı tutmak için çabalıyorlar. Sundukları bir şey yok. Söyledikleri bir şey yok. Yaptıkları, yapacakları bir şey de yok. Ancak yalanları, dolanları, uydu ve uyduruk lafları pek çok. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adaylarına bakınız, tam bir garabet, tam bir felaket.”
#Devlet Bahçeli
#Seçim

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.