O mesaja gözaltı

Yeni Şafak
Mustafa Sait Özkan
04:009/05/2018, Çarşamba
G: 9/05/2018, Çarşamba
Yeni Şafak
Avukat Sibel Sevinç Deveci gözaltına alındı.
Avukat Sibel Sevinç Deveci gözaltına alındı.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında ‘Mehmetçik ne yaparsa güzel yapar’ şeklinde paylaşımda bulunan Avukat Sibel Sevinç Deveci gözaltına alındı. Deveci’nin AK Partili vatandaşları tehdit eden mesajları da bulunmuştu.

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında örgüte destek veren ve Twitter’daki şahsi hesabından, "Mehmetçik ne yaparsa güzel yapar" ve "Sokakta işimiz yok" şeklinde paylaşımda bulunan avukat Sibel Sevinç Deveci gözaltına alındı. FETÖ propagandası yapmaktan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi görevlileri tarafından gözaltına alınan Sibel Sevinç Deveci'nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.


İŞTE O MESAJLAR

İşte Deveci’nin 15 Temmuz ve devamında paylaştığı mesajlar:

15 Temmuz darbe gecesi saat 23.29, ‘Mehmetçik ne yaparsa güzel yapar’ 16 Temmuz 2016 saat: 00:25: "Sokakta işimiz yok", "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyla Mehmetçiği karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar!!!", "Cumhurbaşkanından İçişleri Bakanına, AKP İl Başkanı'na kadar herkesi sokağa çağırıyorlar. Sakın çıkmayın.!!!"

VATANDAŞLARI TEHDİT ETTİ

Avukat Deveci’nin aynı zamanda 5 Mayıs 2018 tarihli paylaşımında ise, AK Partili vatandaşları tehdit ettiği belirlenirken, 'Bir hukukçu olarak biliyorum ki; "Birgün gelecek AKP'li olmadıklarını ispatlamaya çalışacaklar." Gelecek çok yakın. Unutmayın" şeklinde tehdit ettiği belirlendi.

#Sosyal Medya
#Gözaltı

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.