
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesine ağır hakarette bulunan kişi için, “Çirkin sözleri kınıyorum, lanetliyorum. Bu alçak, insanlık dışı ifadeleri kullanan kişinin hukuk önünde hak ettiği en ağır cezayı bulacağına inanıyorum. Bu tür yakışıksız ifadeleri engellemek hepimizin görevidir” dedi.
- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Gaziantep’te çeşitli temaslarda bulunan Bakan Gül, “Kadınların onuru, haysiyeti her şeyin üstündedir. Hele ki annelerimiz, başımızın tacıdır. Cennet annelerin ayağının altına serilmiştir. Anneler, elleri, ayakları öpülesi en kıymetli varlıklardır. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun çok muhterem validelerine yapılan bu hayasız saldırıları gerçekleştirenleri kınıyorum. Bu alçak, insanlık dışı ifadeleri kullanan kişinin de hukuk önünde hak ettiği en ağır cezayı bulacağına inanıyorum. Hukukun, yargının bu anlamda hak ettiği cezayı vereceğine inancımız tamdır” dedi.
O densiz tutuklandı
- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sosyal medya hesabı üzerinden hakaret ettiği için gözaltına alınıp serbest bırakılan Erdal Erbaş’ın ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ içerikleri paylaşımları olduğu tespit edildi. Erbaş, ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Erbaş tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.
İlk yorumu siz yapın.