O alaycı tavırları unutmayacağız

Yeni Şafak
Aybike Eroğlu
04:005/09/2016, الإثنين
G: 4/09/2016, الأحد
Yeni Şafak
Sevgi Çakmak (sağda)
Sevgi Çakmak (sağda)

Balyoz davası sürecinde, FETÖ'cü gazeteciler tarafından “Balyoz Kadınları” denilerek alay konusu yapılan askerlerin eşleri yaşadıklarını savcıya anlattı.

Albay Murat Özenalp'in eşi, “Ölümlerden FETÖ sorumlu” derken Tuğamiral Cem Aziz Çakmak'ın eşi, “Silivri'deki hakimlerin gerekçeli kararı okurken yüzlerindeki alaycı tavrı asla unutmayacağım” dedi. FETÖ tarafından mağdur edilen askerlerin eşlerinin “Balyozda Kumpas” davası kapsamında verdikleri ifadeler ortaya çıktı. Balyoz davası sürecinde FETÖ mensubu gazeteciler tarafından “Balyoz Kadınları” olarak ifade edilerek alay edilen ve saçlarının renginden giyim tarzlarına kadar tartışma konusu yapılan kadınlar yaşadıkları travmayı savcıya anlattı.



ÖLÜMDEN FETÖ SORUMLU


Cem Aziz Çakmak'ın eşi Sevgi Çakmak ifadesinde, “Silivri'deki hakimlerin gerekçeli kararı okurken yüzlerindeki alaycı tavrı asla unutmayacağım. Eşimin ölümünden iki çocuğum çok etkilendi. Bu durum ailem üzerinde büyük bir travma etkisi yarattı. Kumpası kuran herkesten şikayetçiyim” ifadelerini kullandı. Açık görüş sırasında beyin kanaması geçiren ve hayatını kaybeden Murat Özenalp'in eşi Sema Özenalp, ölümlerden FETÖ'nün sorumlu olduğunu söyledi.


#Balyoz davası
#FETÖ
#Sevgi Çakmak
#Sema Özenalp
#Balyoz Kadınları

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.