Yeni Şafak

Narin'in katilini Nevzat Bahtiyar'ın avukatı açıkladı: Sadece izleyin

18:1313/01/2025, Pazartesi
Diğer
Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran davasına ilişkin karar 28 Aralık'ta açıklanmıştı.
Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran davasına ilişkin karar 28 Aralık'ta açıklanmıştı.

Narin Güran cinayetine ilişkin davada 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan tutuklu sanık Nevzat Bahtiyar'ın avukatı Ali Eryılmaz, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan anne Yüksel Güran'ın, cinayete ilişkin 'Salim yaptı' ifadelerini kullandığını öne sürdü. Eryılmaz, paylaşımının devamında, ''Sadece izleyin, istinaftan önce neler değişecek. Bunları daha çok duyacaksınız.'' ifadelerini kullandı.

8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin davada duruşmalar sonunda tutuklu sanıklar anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve amca Salim Güran'a "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmişti. Nevzat Bahtiyar ise 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.


Bahtiyar'ın avukatı ilk suçlamanın geldiğini duyurdu

Nevzat Bahtiyar'ın avukatı Ali Eryılmaz, davaya ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Eryılmaz, ilk suçlamanın tutuklu anne Yüksel Güran'dan geldiğini söyledi. Eryılmaz paylaşımında "Az kaldı, görünen o ki ya bir itiraf gelecek ya da birbirlerini suçlamaya başlayacaklar. İlk suçlama da geldi. Yüksel "Salim yaptı" dedi. Hadi bakalım, söz sırası Salim'de." ifadelerine yer verdi.


'Sadece izleyin'

Söz konusu iddianın ardından yaptığı ikinci paylaşımda Eryılmaz, "Sadece izleyin, istinaftan önce neler değişecek. Bunları daha çok duyacaksınız. Cezaevi ziyaret trafiğini izleseniz anlayacaksınız" ifadelerini kullandı.


#Narin Güran
#cinayet
#Yüksel Güran
#Salim Güran
#Nevzat Bahtiyar
#avukat
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

https://lh3.googleusercontent.com/a/ACg8ocLNxcnjrdnZZC4eog5d_BlxNX3H9OFQG2OmsXxodNeEc0I-LA=s96-c
maysapelenova6260275

bu kadar saklambaç oynamaya gerek varmı bir davanın ne olduğu ve cinayeti kim işlediği belli türk yargısı maalesef puan kaybediyor

2 a önce
Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.