EDISYON:

'Muhtarları üzen olursa ben de onları üzerim'

Yeni Şafak
12:5120/12/2017, Çarşamba
G: 20/12/2017, Çarşamba
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtarlar toplantısında uyarı, "Muhtarlar aşağılanacak kurumlar ya da kişiler değil. Muhtarlarımızı üzenler beni de üzerler, o zaman ben de onları üzerim" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 42. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Muhtarlar böyle aşağılanacak kurumlar, kişiler değil. Muhtarlarımızı üzenler beni de üzerler, o zaman ben de onları üzerim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında muhtarla önem verdiğini belirterek şunları söyledi;

Daha düne kadar 'muhtar bile olamaz' manşetleri ile siyasi hayatımızın sona erdirdiğini ima edenler, muhtarlık kurumunu aşağılayanlar, bu buluşmamızın ardından da şunu gördüler ki muhtarlar böyle aşağılanacak kurumlar, kişiler değil. Muhtarlarımızı üzenler beni de üzerler, o zaman ben de onları üzerim. Arkasında milletin olmadığı devlet adamı ayakta kalamaz. Milletin tam desteğini almış devlet adamının ise önünde duracak hiçbir beşeri engel yoktur.

#Recep Tayyip Erdoğan
#muhtar

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.