Yeni Şafak

Muharrem İnce darbeci başkan için miting yapacak

Yeni Şafak
12:1928/03/2019, Perşembe
G: 28/03/2019, Perşembe
Yeni Şafak
15 Temmuz'u kadeh kaldırarak kutlayan Recep Gürkan - Muharrem İnce
15 Temmuz'u kadeh kaldırarak kutlayan Recep Gürkan - Muharrem İnce

Edirne Belediye Başkanı ve CHP Adayı Recep Gürkan'ın 15 Temmuz darbe girişimini bulunduğu eğlence mekanında elinde kadehle sahneye çıkıp şarkılar söyleyerek kutladığı görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Darbeci Belediye Başkanı Gürkan, skandal görüntülerin üzerine bir açıklama yapmazken, partisi CHP kendisine destek çıkan bir organizasyona imza attı. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'in, yarın Edirne'de Recep Gürkan için düzenlenecek mitinge katılacağı açıklandı.

31 Mart seçimlerinde CHP’den yeniden aday gösterilen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimine kadeh kaldırıp sevinç şarkıları söylediği görüntüler ortaya çıktı. Görüntüler sosyal medyada ve kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu.

DARBE GİRİŞİMİNE KADEH KALDIRARAK SEVİNDİ

FETÖ’nün darbe girişimi esnasında içkili bir mekanda kutlama yapan Gürkan, sahneye çıkıp Gündoğdu Marşı’nı söyledikten sonra mekandakilere “36 yıl önceki geceyi tekrar yaşıyoruz. O zaman haberimiz yoktu, şimdi var” dedikten sonra kadehini kaldırarak adeta darbe girişimini kutladı.

İNCE'DEN DARBE SEVER BAŞKANA DESTEK

CHP'nin 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ise bu görüntülere rağmen Gürkan'a destek olmak amacıyla yarın Edirne'de düzenlenecek olan mitinge katılacak. Miting programını sosyal medya hesaplarından duyuran Gürkan, İnce için klip hazırlatarak gelişini duyurdu.



#Recep Gürkan
#Muharrem İnce
#CHP
#15 Temmuz
#darbe girişimi
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.