|

MHP’de buluşalım

İYİ Parti kurucularından Reşat Erdoğan, Meral Akşener’in 4. Olağanüstü Kurultayında FETÖ’nün şifreleme sistemiyle örtüşen bir hile yaptığını belirterek, dava arkadaşlarına MHP’ye katılmaları çağrısı yaptı.

Haber Merkezi
04:00 - 10/08/2019 samedi
Güncelleme: 01:54 - 10/08/2019 samedi
Yeni Şafak
Reşat Erdoğan
Reşat Erdoğan

İYİ Parti kurucularından Reşat Erdoğan, istifa ettiği partisinin 4. Olağanüstü Kurultayında FETÖ’nün şifreleme sistemiyle örtüşen bir hile yapıldığını iddia ederek, dava arkadaşlarına MHP’ye katılmaları önerisinde bulundu. Partiden geçen yıl istifa eden Erdoğan, geçen hafta partinin 4. Olağanüstü Kurultayı’nın yapıldığını hatırlattı.

FETÖ’NÜN ŞİFRELEME SİSTEMİ

  • Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kurultayda yaptığı usulsüzlüğe değinerek şöyle devam etti: “Kendisinin seçmek istediği isimleri 110 ve 160 aralığına yerleştirerek bunlara oy vermeleri için teşkilatları ve delegeleri talimatlandırdı. En dikkat çekici husus da bu şifreleme sisteminin FETÖ’nün her alanda uyguladığı şifreleme sistemiyle birebir örtüşmesidir.”

BAHÇELİ’DEN ÖZÜR DİLİYORUM

Erdoğan, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ‘Mesele koltuk meselesi değil, dava meselesi, Türkiye meselesi, milli beka meselesi’ diye bas bas bağırırken kulaklarımızı tıkamış olmamızdan dolayı da hem MHP ve liderinden hem de büyük Türk milletinden özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

#Reşat Erdoğan
#Meral Akşener
#​İYİ Parti
#MHP
#FETÖ
il y a 5 ans