Mehmetçiğin Kur'an-ı Kerim sevgisi

Yeni Şafak
09:243/06/2016, Cuma
G: 3/06/2016, Cuma
IHA

Bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin harabeye çevirdiği Nusaybin sokaklarında iş makinesi ile temizlik yapan bir operatörün yıkıntılar arasında bulduğu Kur'an-ı Kerim'i Mehmetçik öperek teslim aldı. O anlar kameralara yansıdı.

Askeri kaynaklardan alınan bilgilere göre, bölücü terör örgütü tarafından el yapımı patlayıcılar ile harabe haline getirilen Nusaybin sokaklarında temizleme işlemleri sürüyor.



Trabzonlu operatör Serdar temizlik sırasında yıkıntılar arasında Kur'an-ı Kerim gördü. Aracından inerek Kur'an-ı Kerim'i yıkıntıların arasından aldı ve öperek askerlere teslim etti. Askerler de Kur'an- Kerim'i öperek teslim aldı. Yaşanan bu anlar saniye saniye kaydedildi.







Bomba imalathanesi bulundu


Öte yandan Nusaybin'de bölücü terör örgütüne yönelik icra edilen operasyonlara sona yaklaşılırken kararlılıkla devam ediliyor.



Operasyonlar kapsamında 02 Haziran 2016 tarihinde Yenişehir Mahallesi'nde bölücü terör örgütünün EYP imalathanesi olarak kullandıkları ev tespit edildi. İmalathane olarak kullanılan evde, 28 adet piknik tüpü, 4 adet 6 kg'lık yangın söndürme cihazı, çok sayıda spiral taşı ve makinesi bulundu.




#Nusaybin
#Mardin
#PKK

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.