Yeni Şafak

‘Mehmet, hep bir gül ve kestane şekeri getirirdi’

Yeni Şafak
23:002/12/2005, Cuma
G: 13/06/2017, Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

DYP lideri Ağar’ın eşi Emel Ağar, “Mehmet çok romantik bir insandır. İlk tanıştığımız zaman bana hep bir tek kırmızı gül ve kestane şekeri getirirdi” dedi

----------------------- Haberler başlangıç---------------------------

DYP lideri Mehmet Ağar ve Emel Ağar, katıldıkları bir televizyon programında özel hayatlarıyla ilgili ilginç bilgiler verdi. DYP lideri Ağar ile hemen hemen tüm mitinglere katılan Emel Ağar, eşinin çok romantik bir insan olduğunu belirterek, “İlk tanıştığımız zaman bana hep kırmızı bir gül alırdı, tek bir gül. Onu da arkasında saklayarak verirdi ve kestane şekeri alırdı. İnanılmaz ince ruhlu ve inanılmaz bir eştir, inanılmaz bir babadır. Böyle bir eşim olduğu için çok mutluyum. Bütün genç kızlara da Allah böyle bir eş nasip etsin” diye konuştu.

“Polisten başbakan olur mu” sorusuna da cevap verirken, Emel Ağar, siyasetçi gibi konuştu. “Neden olmasın” diyen Emel Ağar, Başbakan Erdoğan’a gönderme yaparak, “Belediye başkanından başbakan oluyor da, siyasal mezunu, emniyet müdürlüğü, valilik, emniyet genel müdürü bir insandan niye başbakan olmuyor” diye sordu.

FENER SİLİNDİR GİBİ

Koyu Galatasaraylılığı ile bilinen Mehmet Ağar da futbol konusunda da dikkat çekici bir değerlendirmede bulundu. Mehmet Ağar, “Maçların tadı kalmadı. Fener silindir gibi nefes aldırmıyor. Ligin tadı kaçıyor, rekabet olmayınca, Galatasaray olmayınca Fener’in de tadı olmuyor” dedi.

  • ANKARA(ANKA) ----------------------- Haberler son--------------------------

  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    Yorumlar

    Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

    Henüz yorum bulunmuyor

    İlk yorumu siz yapın.

    Kapat

    Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

    Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.