EDISYON:

Kutlama acı bitti

Yeni Şafak
04:0016/07/2015, الخميس
G: 15/07/2015, الأربعاء
Diğer

Seyhan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Mehmet Selen’in staj kutlaması ölüm getirdi. Selen, serinlemek için girdiği barajda boğuldu

Adana'da liseli bir genç, meslek stajını tamamlamanın mutluluğunu yaşayamadı. Seyhan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Mehmet Selen, mesleki stajını Adana Devlet Hastanesi'nde tamamlaması nedeniyle arkadaşları Metehan Kalkan ve Ahmet Özer ile birlikte Seyhan Baraj Gölü'ne kıyısına gitti. Birlikte piknik yapıp eğlenen 3 arkadaş, daha sonra serinlemek için baraj gölüne girdi. Mehmet Selen, bir süre yüzdükten sonra gözden kayboldu. Suya atlayan arkadaşlarının da tüm çabaları yetersiz kaldı. Bunun üzerine yardım istendi. Olay yerine gelen dalgıç polisler, yaptıkları dalışların ardından liseli gencin cesedine ulaştı.


HER GÜN ÖLÜYORUZ

Acı haberi alan ailesi, sinir krizleri geçirdi. Ailesi Mardin'de yaşayan ve Adana'da ablasının yanında kalan liseli gencin cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Arkadaşları Mehmet Selen'in ölümünden kendilerini sorumlu tutan Metehan Kalkan ile Ahmet Özer, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfalarında “Keşke biz ölseydik. Sen ölüp, gittin, biz ayaktayız ama her gün ölüyoruz” diye yazdı.


#Mardin
#Adana
#Mehmet Selen

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.