EDISYON:

Kurtulmuş: Kesin değil ama oklar PKK'yı gösteriyor

Yeni Şafak
10:1111/12/2016, Pazar
G: 11/12/2016, Pazar
Yeni Şafak

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen, 29 kişinin şehit olduğu saldırı sonrası, "Kesin değil ama oklar PKK'yı gösteriyor" açıklamasını yaptı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul'da düzenlenen iki terör saldırısı için "Kesin değil ama oklar PKK'yı gösteriyor" dedi.



Kurtulmuş saldırıya ilişkin şu ifadeleri kullandı:



"En az 300-400 kiloluk bir patlayıcı kullanıldığı uzmanlar tarafından ifade ediliyor. Arabanın patladığı yerde çukur açılmış ve araba yok ortada. Yani o kadar paramparça olmuş. Büyük bir çukur açılmış. Çevik kuvvet polisimiz doğrudan doğruya hedef alınıyor. Beleştepe dediğimiz yerde bomba patlıyor. Araç ortada yok. Arabanın olduğu yerde büyük bir çukur açılmış.



Maçka Parkı'nda 4 polis ve 1 sivilin şehit olduğunu belirten Kurtulmuş, "45 saniye sonra Maçka Parkı'nda üzerinde bir mont ve arkasında sırt çantası olan birisine polis dur dediği anda maalesef orada 4 polis 1 sivil şehit oluyor" dedi.






#PKK
#İstanbul

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.