Köşk'te birlik yemeği

Yeni Şafak
Ayfer Mallı
04:002/09/2016, Cuma
G: 2/09/2016, Cuma
Yeni Şafak

Başbakan Yıldırım, istifa eden ve ihraç edilenler hariç, AK Parti'nin kuruluşundan itibaren görev alan eski bakanları önceki akşam yemekte ağırladı.

Çankaya Köşkü'ndeki buluşmaya, Ahmet Davutoğlu, Hayati Yazıcı, Cevdet Yılmaz, Bülent Arınç, Ali Babacan, Yalçın Akdoğan, Mehmet Ali Şahin, Beşir Atalay, Cemil Çiçek, Taner Yıldız, Egemen Bağış ve Hüseyin Çelik'in de aralarında bulunduğu 50 davetli katıldı. Yemekte İçişleri Bakanlığı'ndan istifa eden Efkan Ala yer almadı. Eski bakan olarak yemeğe davet edilen Mehmet Müezzinoğlu ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak hazır bulundu. Toplantıda, önceki gün akşam saatlerinde gerçekleşen mini kabine revizyonu da konuşuldu. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlayan süreç ve çalışmaların ayrıntılı bir şekilde ele alındığı yemekte Yıldırım, bakanlara FETÖ ile mücadele için nelerin yapıldığını, bundan sonra nelerin yapılacağını anlattı. Kendi bakanlık dönemlerinde tespit edilen isimler varsa ilgili bakanlarla paylaşmalarını istedi. Buluşmada yurtiçi ve sınır ötesinde başta PKK olmak üzere IŞİD'e yönelik yürütülen operasyonlar, Cerablus'a Fırat Kalkanı harekatının detayları ele alındı.



#FETÖ
#Ahmet Davutoğlu
#Hayati Yazıcı
#Cevdet Yılmaz

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.