Kızın ve annen ölür!

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:0028/06/2018, Perşembe
G: 28/06/2018, Perşembe
Yeni Şafak
Görsel: Arşiv
Görsel: Arşiv

FETÖ’den gözaltına alınan M.İ isimli kadın, itirafçı olmaması için örgüt tarafından tehdit edildiğini söyledi. Zanlı FETÖ’cü bir polisin, “Evdeki ocağın gazını açarız, kızın ve annen ölür” dediğini iddia etti.

İzmir'de, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan M.İ isimli kadın zanlı, itirafçı olmaması için örgüt tarafından ölümle tehdit edildiğini savundu. M.İ, ifadesinde, eşinin GSM hattındaki interneti kullanarak örgütün şifreli haberleşme programı ByLock’u yükleyen FETÖ mensubunun adını emniyet mensuplarına söylememesi için çok sayıda tehdit aldığını anlattı.

BYLOCK’U HABERSİZ YÜKLEMİŞ!

"Neriman" kod adlı örgüt mensubunun evinde misafir olduğu bir gün internet kotası dolduğu için eşinin cep telefonundan internete bağlandığını ve bu esnada ByLock yüklediğini iddia etti.

KÖTÜ ŞEYLER OLUR

İtirafçı M.İ, karakola gidip olup biteni anlatmaya karar verdiğinde Neriman'ın, "Karakola gidersen oradan çıkamazsın. Telefonun içindeki bilgiler sana ait, seninle alakalı şeyler, benimle alakalı hiçbir şey yok. Hiçbir şey ispat edemezsin. Karakola gidersen daha kötü şeyler olur" tehdidinde bulunduğunu iddia etti. Bu olayın ardından yaşadığı eve tanımadığı ancak kendisini polis olarak tanıtan bir erkeğin geldiğini anlatan M.İ, "Bu polis, 'Gözüm üstünüzde' gibi şeyler söyledi" ifadelerini kullandı.

EŞİNİ RAHATSIZ EDERİZ

Gözaltına alındığı sırada hamile olduğundan nezarette yaşadığı rahatsızlık nedeniyle gönderildiği hastanede yine aynı polisin yanına gelerek emniyette vereceği ifadesini de takip ettiklerini, dikkatlerin üzerinde olduğunu söyleyerek gözdağı verdiğine dikkati çeken M.İ, şunları kaydetti: "Eşim tutuklandıktan sonra FETÖ'nün üzerimdeki baskısı daha da artı. Yanıma gelen örgüt mensubu, 'Biz avukatlarla her dosyayı takip ediyoruz. Bu ifaden güzel, eğer bunun aksine herhangi bir şey söylersen eşini cezaevinde rahatsız ederiz. Senin de rahatını bozarız. Evdeki ocağın gazını açar, kızın ve annen ölür' gibi bir sürü tehditler aldım. Bunlar, 2018'in başında oldu."

#FETÖ
#Tehdit

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.