EDISYON:

Kızılay Başkanı Kerem Kınık: Çaba büyük yük ağır

14:588/02/2023, Çarşamba
G: 8/02/2023, Çarşamba
Diğer
Kızılay Başkanı Kerem Kınık
Kızılay Başkanı Kerem Kınık

Güneydoğu bölgesinde meydana gelen biri 7.6 biri 7.7 büyüklüğündeki depremlerin ardından Kızılay Başkanı Kerem Kınık sosyal medya hesabından yaptığım paylaşımla afetin ne kadar büyük olduğunu ifade etti. Paylaşımda: "Ortak anlayış için; Almanya kadar 1 alan deprem bölgesi haline gelmiştir. Ukraynadan daha büyük bir yıkım yaşanmıştır. Hava yol altyapı koşulları operasyonu olumsuz etkilemiştir. Enkaz çok olduğundan arama kurtarmada canlılık emaresi olanlar öncelenmiştir. Çaba büyük yük ağırdır." ifadelerini kullandı.

Güneydoğu bölgesinde meydana gelen biri 7.6 biri 7.7 büyüklüğündeki depremlerin ardından Kızılay Başkanı Kerem Kınık sosyal medya hesabından yaptığım paylaşımla afetin ne kadar büyük olduğunu ifade etti.


Kınık paylaşımında:
"Ortak anlayış için; Almanya kadar 1 alan deprem bölgesi haline gelmiştir. Ukraynadan daha büyük bir yıkım yaşanmıştır. Hava yol altyapı koşulları operasyonu olumsuz etkilemiştir. Enkaz çok olduğundan arama kurtarmada canlılık emaresi olanlar öncelenmiştir. Çaba büyük yük ağırdır."
ifadelerini kullandı.

#Kahramanmaraş
#Kerem Kınık
#Deprem

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.