EDISYON:

Kılıktan kılığa Melisa Sözen: Sosyal medyada Atatürkçü dizide YPG'li terörist

09:5621/08/2024, Çarşamba
G: 21/08/2024, Çarşamba
Yeni Şafak
Melisa Sözen Fransızların çektiği dizide Suriye'nin Rojava bölgesinde kontrolü elinde bulunduran terör örgütü PKK'nın kolu YPJ’li terörist bir kadını oynadı.
Melisa Sözen Fransızların çektiği dizide Suriye'nin Rojava bölgesinde kontrolü elinde bulunduran terör örgütü PKK'nın kolu YPJ’li terörist bir kadını oynadı.

Sözde oyuncu Melisa Sözen, terör örgütü PKK/YPJ propagandası yapılan 'Le Bureau des Legends' adlı Fransız dizisinde başrol olarak PKK/YPJ'li bir kadın teröristi oynadı. Melisa Sözen'e sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi. Vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütünün güzellemesini yapan Sözen için "Rol yapmasına gerek kalmamıştır" şeklinde yorumlar yapıldı.

Fransa'da bulunan oyuncu Melisa Sözen'in 'Le Bureau des Legends' dizisindeki terörist kadın rolü gündem oldu.


Melisa Sözen, ülkenin polisiye dizisi “Le Bureau des Légendes”in üçüncü sezonunda başrol oynadı.

Sözen, Fransızların çektiği dizide Suriye'nin Rojava bölgesinde kontrolü elinde bulunduran terör örgütü PKK'nın kolu YPJ’li terörist bir kadını oynadı.

Sosyal medya hesaplarında Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarına yer veren Melisa Sözen'in terörist bir kadın rolünde olması dikkat çekti.


Tepkiler gecikmedi

Sözen’in, terör örgütü PKK/YPJ'ye hizmet eden bir karakteri üstlenmesi, kamuoyunda tepkilere yol açtı.


10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e 16 yaşındaki Yasin Börü'den 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütünün güzellemesini yapan Sözen için 'rol yapmasına gerek kalmamıştır'
şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte Melisa Sözen için yapılan bazı yorumlar;




#Melisa Sözen
#PKK
#YPJ
#Fransa

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.