EDISYON:

Kılıçdaroğlu AK Parti'nin seçim sloganını kopyaladı: 'Haydi' temalı reklamlar dolaşıma sokuldu

21:0528/04/2023, Cuma
G: 29/04/2023, Cumartesi
Yeni Şafak
CHP, AK Parti'nin 2011 yılından bu yana kullandığı 'Haydi' sloganını reklamlarına taşıdı.
CHP, AK Parti'nin 2011 yılından bu yana kullandığı 'Haydi' sloganını reklamlarına taşıdı.

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni reklam filmlerinde 'Haydi' sloganını kullandı. AK Parti, 10 gün kadar önce 'Haydi' ismiyle bir rap şarkısı yapmış, 2011 seçimlerinde de 'Haydi bir daha' isimli türküyü kullanmıştı. Muhalefetin ajansının aynı sloganı kopyalaması dikkat çekti.

Türkiye 14 Mayıs'taki seçimlere gün sayıyor. Cumhur İttifakı bundan tam 16 gün sonra gerçekleşecek seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı, HDP'nin 'gizliden' destek verdiği Yedili Masa ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterdi.

Partiler, seçimlere sayılı günler kala reklam filmlerini kamuoyuyla paylaşmaya başladı.

Kılıçdaroğlu'ndan reklamlar: Haydi

Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni reklam filmlerinde 'Haydi' sloganını kullandı.

Kılıçdaroğlu AK Parti'nin seçim sloganını kopyaladı: AK Parti 2011 yılından bu yana kullanıyor

AK Parti, 10 gün kadar önce 'Haydi' ismiyle bir rap şarkısı yapmış, 2011 seçimlerinde de 'Haydi bir daha' isimli türküyü kullanmıştı. Muhalefetin ajansının aynı sloganı kopyalaması dikkat çekti.




#Kemal Kılıçdaroğlu
#CHP
#AK Parti
#Seçim

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.