Kaza geliyorum dedi: Önce şeritten çıktı sonra kaza yaptı

07:1927/02/2025, Perşembe
IHA

Bursa'da seyir halindeki sürücü bir anlık dalgınlık nedeniyle önündeki otomobile çarptı. Kaza anı kameraya anbean yansıdı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi İzmir Yolu Caddesi üzerinde ilerleyen sürücü, bir anlık dalgınlık nedeniyle önce şeritten çıktı, ardından direksiyon hakimiyetini toplamak isterken frene basamadı.

Önündeki araca çarparak durabilen otomobilin kaza anı bir başka sürücünün kamerasına anbean yansıdı.

İhbar üzerine gelen polis ise olayla ilgili tahkikat başlattı.



#Bursa
#Osmangazi
#Trafik Kazası
Yorumlar

Merhaba, sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynak oluşturur. Lütfen diğer kullanıcılara ve farklı görüşlere saygı gösterin. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı dil kullanmayın.

Henüz yorum bulunmuyor

İlk yorumu siz yapın.

Kapat

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.