|

Kayyumdan 7 yıldızlı otel

FETÖ’ye finans sağladığı gerekçesiyle şirketlerine kayyum atanan Akın İpek’in 7 yıldızlı Angel’s Peninsula Oteli kiraya veriliyor. Gelenlerin ayakları yanmasın diye Mısır’dan kum getirtilen ve bir dönem FETÖ toplantıları için kullanılan otele yıllık kira bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/04/2016 Cuma
Güncelleme: 00:15 - 8/04/2016 Cuma
Yeni Şafak

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 'FETÖ yöneticisi olmak', 'terörizmin finansmanı', 'zimmet' ve 'terör örgütü propagandası yapmak' suçlarından yürüttüğü soruşturma kapsamında, 18 şirketine kayyum atanan ve hakkında tutuklama kararı bulunan Hamdi Akın İpek'in, garajında bulunduğu 25 milyon değerindeki araçlar da 'ihtiyaç fazlası' olduğu için satışa çıkarılmıştı. Kayyum heyeti, şimdi de İpek'in otelleri için harekete geçti.



İKİ OTEL DE KÂR ETMİYOR


Kayyum heyeti, FETÖ'nün gizli toplantılarının yapıldığı 7 yıldızlı Angel's Peninsula ile çoğunlukla personelin kaldığı Marmaris merkezdeki 4 yıldızlı otelin şu ana kadar kâr etmediğini belirledi. Bunun üzerine otelleri kiraya vermeyİ kararlaştıran kayyum heyeti, yıllık kira bedeli için değer tespit çalışması yaptırdı. Angel's Peninsula Oteli için yıllık kira bedeli olarak 7 milyon 500 bin TL olarak belirlenirken, 4 yıldızlı diğer otelin yıllık kira bedelinin 680 bin TL olduğu kaydedildi. Oteller teklif usulü kiraya verilecek. Kayyum heyeti otellerle ilgili teklifler de almaya başladı. Angel's Peninsula Oteli için şu ana kadar verilen en yüksek teklifin 2 milyon avro olduğu öğrenildi.



Bu ne şatafat!


Akın İpek'in Mısır'dan 'ayakları yakmayan ve yapışmayan beyaz kum' getirttiği 7 yıldızlı Angel's Peninsula Oteli'ndeki şatafat,


görenleri şaşkına çeviriyor. Oteldeki musluklardan banyo döşemelerine kadar pek çok şey altın kaplama. Otelde kullanılan fayansların metrekaresinin 17 bin dolar, altın kaplama olan muslukların ise tanesinin 10 bin dolar olduğu öğrenildi. Odaların gecelik fiyatları ise 900 TL ile 20 bin TL arasında değişiyor.


#Angel’s Peninsula Oteli
#FETÖ
8 yıl önce