|

Kararını değiştirdi

CHP, TBMM’de yapılacak 15 Temmuz etkinliklerine katılmayacağını duyurdu. Ancak, gelen tepkiler üzerine 2 saatte çark eden CHP, bugün düzenlenen etkinliklere katılma kararı aldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 03:33 - 15/07/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Kemal Kılıçdaroğlu
Kemal Kılıçdaroğlu

FETÖ’cü hainlerin 15 Temmuz darbe kalkışmasını “kontrollü darbe” olarak tanımlayan ve sürekli örgütü cesaretlendirecek adımlar atan CHP, TBMM’de yapılacak 15 Temmuz etkinliklerine katılmayacağını duyurdu.

TEPKİ ÜZERİNE GERİ ADIM ATTI

Ancak, gelen tepkiler üzerine 2 saatte çark eden CHP, bugün düzenlenen etkinliklere katılma kararı aldı. Tepkiler üzerine bir açıklama daha yapmak zorunda kalan CHP, 2 saat içerisinde kararını değiştirdi. CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerinin o gece TBMM’de olacağını açıkladı.Tezcan, “Her türlü Meclis etkinliğinde yer alacağız. Meclis törenlerinin dışında olmamız mümkün değil. 15 Temmuz anmaları çerçevesinde, bütün milletvekillerimizle Genel Kurul’da hazır bulunacağız. Sayın Genel Başkanı’mız orada bir konuşma yapacak” diye konuştu.

BAHÇELİ KATILACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ise Meclis'teki törene katılacağı açıklandı. HDP Sözcüsü Osman Baydemir ise ‘Meclis’teki törene katılmayacağız. Genel Kurul’da olacağız’ dedi.

#CHP
#FETÖ
#Kemal Kılıçdaroğlu
7 yıl önce