Kalemşorları bir bir sattı

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:006/08/2016, Cumartesi
G: 5/08/2016, Cuma
Yeni Şafak

Kapatılan Zaman yazarı Mümtazer Türköne, Gülen'le bir bağlantısının olmadığını ileri sürdü. Türköne, "O camia içerisinde olduğum için pişmanım"dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığın'ın FETÖ'nün medya ayağına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında Zaman gazetesi yazarlarında aralarından bulunduğu 12 kişi tutuklandu. Tutuklanan arasında yer alan gazete yazarı Mümtazer Türköne de Gülen'le bağlantısının olmadığını ileri sürdü.



O CAMİADA OLDUĞUM İÇİN PİŞMANIM




Kapatılan Zaman gazetesinin eski çalışanlarına ve yöneticilerine yönelik FETÖ soruşturma kapsamında tutuklanan yazar Mümtazer Türköne ifadesinde şunları söyledi: Kendisini (Fetullah Gülen) tanıyorum. Zaman gazetesinin onun kontrolünde olduğunu biliyorum. Kendisiyle 2006-2011 yıllarında iki defa görüştüm. Aramızda kayda değer bir görüşme olmadı. Yanımda AK Partili yöneticiler de mevcuttu. En son darbe olayından sonra çoğunluk gibi ben de hayal kırıklığı yaşadım. Ve o camia ile birlikte olduğumdan dolayı pişman oldum. Darbeciler için daha önce yazdığım yazı ve görüşleri aynen tekrar ederim. Darbecilerin idam edilmesi ve en ağır ceza ile cezalandırılmasının caydırıcılık manasında önemli olduğunu düşünüyorum."


#FETÖ
#Mümtazer Türköne
#Fetullah Gülen

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.