Kahramanların hikayeleri tvnet'te

Yeni Şafak
Haber Merkezi
04:0014/08/2016, Pazar
G: 13/08/2016, Cumartesi
Yeni Şafak

15 Temmuz gecesi FETÖ'cü hain askerlerin hain kalkışması sırasında şehit ve gazi olan vatandaşların hikayeleri tvnet'in hazırladığı belgesellerle anlatılacak.

Belgesel çalışmalarını anlatan tvnet Yayın ve Program Direktörü İsmail Halis ilk olarak 15 Temmuz'da Çengelköy'de şehit olan Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz'ı anlatan "Cennet Vatanın Fotoğrafçısı" belgeselini izleyiciyle buluşturduklarını söyledi.



SÜREKLİ EKRANDA OLACAK


Tüm şehitler için "İstiklal Şehitleri" verdikleri mini belgeseller de yaptıklarını söyleyen Halis, şöyle devam etti: "Mini belgesellerle tüm şehitlerimizi anlattık ve andık. Bunları 24 saat boyunca yayın akışımızın farklı dilimlerine serpiştirdik. tvnet ekranını açtığınızda her an 240 istiklal şehidimizin birinin bir hayat hikayesiyle, onların yüzleriyle karşılaşıyorsunuz. "Direnişten Dirilişe 15 Temmuz" adını taşıyan ikinci bir belgeseli de tamamladık. 35 kadar 15 Temmuz gazisiyle, gerçekten çok özel ve özgün çekimler yapıldı. Bu pazartesi inşallah yayında olacak saat 22.00'de. Uzun bir belgesel, 2 bölüm halinde yayınlayacağız."



MECLİSE ÖZEL BELGESEL


FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan TBMM'yle ilgili bir belgesel çalışması daha yaptıklarını söyleyen Halis, "Bu belgeselimiz, 'Büyük Millete, Büyük Meclise Saldırı, 15 Temmuz' adını taşıyacak ve tek bölümlük. Çeşitli siyasilerden de görüşler yer alacak" diye konuştu.


#FETÖ
#Darbe kahramanları

Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.